Moixa Mental a Can Moix

Ses moixes s’arrepleguen

Dissabte 4 (que ja és aquí) a les 12 hores presentam es número d’aquest trimestre de sa revista Moixa Mental Neo 02 (ja sabeu s’aplec de lo millor de lo millor que hem fet) a Can Moix.

Durem es fotocul perquè vos faceu fotos

Vos contarem un parell d’anècdotes, farem unes breus lectures, vos mostrarem els millors missatges d’odi que hem rebut i ens prepararem per ballar perquè sonaran Dj Sor Estiercol, Dj conejomanso i potser, potser Dj CiberSheep (si hi ha temps).

Podeu consultar les pròximes dates a moixamental.cat/dates

Comparteix
El rotllo de les galetes. Empram les galetes per veure estadístiques de qui ens visita i coses d\'aquestes que fa tothom. De moment no posam publicitat i contingut dels social media, però com que no sabem si en posarem alguna vegada i ens fa una mandra monumental escriure aquest text doncs ho deixam per si el cas. Si no coneixes del que estem parlant pots trobar tota la informació sobre la privadesa d\'aquest lloc web aquí o fer clic al botó d\'acceptar, cosa que fa el 99,99% de la gent sense haver mirat res de res. Si ans al contrari no estàs d\'acord amb la política de privadesa tanca la web i comença a córrer allunyant-te el més possible de qualsevol aparell electrònic connectat a la xarxa.    Configurar y més informació
Privacidad