Cerebreco

Què és Cerebreco

Cerebreco és (o va ser) una publicació irreverent, còmica, cínica, estúpida, punkarra i plena dels temes que ens interessen i ens agraden (i qualque imatge d’un penis de goma, o no).

Otro nombre, mateixos culs

Tal com diu a la seva portada, Cerebreco és una publicació per gent adulta i que entén el que llegeix.

Aplec en paper

A l’aplec anual, el Cerebreco 00, s’hi veu reflectida la vida de tancament de tot un any. Una cristal·lització de les nostres ments en un espai de temps molt concret.

Aquesta versió de 474 pàgines, s’ha revisat, millorat i corregit. El regal perfecte per les vostres persones estimades i odiades.

On es pot comprar?

Per internet, ho podeu aconseguir a Lulu: https://bit.ly/crbrc00

Si viviu a s’illa és més fàcil acostau-vos a Popster (Llucmajor), Univers del còmic o Gotham (Ciutat).

Per què tants de culs?

Sabem que necessitau un al·licient per mirar que hi ha darrera, si vos haguéssim posat les seccions directament no ens haguéssiu fet gens de cas, que ens coneixem.

El rotllo de les galetes. Empram les galetes per veure estadístiques de qui ens visita i coses d\'aquestes que fa tothom. De moment no posam publicitat i contingut dels social media, però com que no sabem si en posarem alguna vegada i ens fa una mandra monumental escriure aquest text doncs ho deixam per si el cas. Si no coneixes del que estem parlant pots trobar tota la informació sobre la privadesa d\'aquest lloc web aquí o fer clic al botó d\'acceptar, cosa que fa el 99,99% de la gent sense haver mirat res de res. Si ans al contrari no estàs d\'acord amb la política de privadesa tanca la web i comença a córrer allunyant-te el més possible de qualsevol aparell electrònic connectat a la xarxa.    Configurar y més informació
Privacidad