Disponible Moixa Mental Neo04

El número d’estiu que tanca aquest primer cicle de revistes (ja veureu el següent cicle a l’octubre) ja està disponible als nostres punts de venda i en línia https://lektu.com/l/gata-moixa/moixa-mental-neo04/21755

Feu-vos amb ell ja!

PS: apuntau-vos el divendres 28 de juliol a les 19 a l’agenda que farem trull…

Comparteix

2 thoughts on “Disponible Moixa Mental Neo04

Comments are closed.

El rotllo de les galetes. Empram les galetes per veure estadístiques de qui ens visita i coses d\'aquestes que fa tothom. De moment no posam publicitat i contingut dels social media, però com que no sabem si en posarem alguna vegada i ens fa una mandra monumental escriure aquest text doncs ho deixam per si el cas. Si no coneixes del que estem parlant pots trobar tota la informació sobre la privadesa d\'aquest lloc web aquí o fer clic al botó d\'acceptar, cosa que fa el 99,99% de la gent sense haver mirat res de res. Si ans al contrari no estàs d\'acord amb la política de privadesa tanca la web i comença a córrer allunyant-te el més possible de qualsevol aparell electrònic connectat a la xarxa.    Configurar y més informació
Privacidad