Vols donar suport a Moixa Mental?

Moixa mental forma part de les comunitats de patreon i l’Aixeta.

Què farem amb els recursos obtinguts?

  • Poder dedicar més temps a crear.
  • Crear contingut de manera més periòdica.
  • Afegir més artistes al col·lectiu.
  • Posar en marxa accions noves i variades.

Què és l’Aixeta?

L’Aixeta és plataforma de micromecenatge continu creada per aqueixa associació sense ànim de lucre que neix i actua amb l’objectiu de fomentar la creació cultural i la connexió entre els autors i el seu públic aprofitant la tecnologia per unir les persones d’una manera horitzontal, donar suport a la creació cultural i, d’aquesta manera, reforçar el pensament crític, construint espais de debat.

Hem creat tres nivells de subscripció mensuals a partir de 2€ (el preu d’un cafè) que donen accés al contingut publicat i a recompenses addicionals. A més, podeu fer una donació puntual.

Què és Patreon?

Patreon permet fer micromecenatge de manera segura i fiable. Gràcies a milions de persones com tu, persones creadores com nosaltres han millorat de manera exponencial els seus projectes.

Cada paquet de patronatge ofereix beneficis, materials i contingut exclusiu. També pots consultar la nostra pàgina de patreon per veure la informació completa.

A tothom que dona i donarà suport a aquest projecte: GRÀCIES!

paquet-mental-patreon
paquet-soc-una-moixa-patreon
paquet-son-una-moixa-mental-patreon

El rotllo de les galetes. Empram les galetes per veure estadístiques de qui ens visita i coses d\'aquestes que fa tothom. De moment no posam publicitat i contingut dels social media, però com que no sabem si en posarem alguna vegada i ens fa una mandra monumental escriure aquest text doncs ho deixam per si el cas. Si no coneixes del que estem parlant pots trobar tota la informació sobre la privadesa d\'aquest lloc web aquí o fer clic al botó d\'acceptar, cosa que fa el 99,99% de la gent sense haver mirat res de res. Si ans al contrari no estàs d\'acord amb la política de privadesa tanca la web i comença a córrer allunyant-te el més possible de qualsevol aparell electrònic connectat a la xarxa.    Configurar y més informació
Privacidad