Vols donar suport a Moixa Mental?

Moixa mental forma part de la comunitat patreon.

Què és Patreon?
Per qui no conegui la plataforma, Patreon permet fer micromecenatge de manera segura i confiable. Gràcies a milions de persones com tu, persones creadores com nosaltres han millorat de manera exponencial els seus projectes.

Què farem amb els recursos obtinguts?

  • Seguir creant contingut.
  • Crear contingut de manera més periòdica.
  • Afegir més artistes al col·lectiu.
  • Distribuir les creacions en altres formats addicionals al digital.

Cada paquet de patronatge ofereix beneficis, materials i contingut exclusiu. També pots consultar la nostra pàgina de patreon per veure la informació completa.

A tothom que dona i donarà suport a aquest projecte: GRÀCIES!

paquet-mental-patreon
paquet-soc-una-moixa-patreon
paquet-son-una-moixa-mental-patreon

El rotllo de les galetes. Empram les galetes per veure estadístiques de qui ens visita i coses d\'aquestes que fa tothom. De moment no posam publicitat i contingut dels social media, però com que no sabem si en posarem alguna vegada i ens fa una mandra monumental escriure aquest text doncs ho deixam per si el cas. Si no coneixes del que estem parlant pots trobar tota la informació sobre la privadesa d\'aquest lloc web aquí o fer clic al botó d\'acceptar, cosa que fa el 99,99% de la gent sense haver mirat res de res. Si ans al contrari no estàs d\'acord amb la política de privadesa tanca la web i comença a córrer allunyant-te el més possible de qualsevol aparell electrònic connectat a la xarxa.    Configurar y més informació
Privacidad