Què és Moixa Mental?

Col·lectiu d’acció creativa format per membres de diferents àmbits artístics

Moixamental és una paraula en si mateixa que defineix l’estat embriagat de la racionalitat estrictament cartesiana, el camí cap a la creació des de la contemplació de l’elasticitat del temps i la sorpresa de la causalitat mentre s’està allargat sota l’ombra d’una olivera.

És el lloc on comencen a transformar-se les regles de la inferència, on tot val i a l’hora no val tot. On la definició del paràmetre dóna peu a la incertesa i on l’art no es defineix en el substrat, ni el context, ni tan sols en la definició de l’obra, sinó que resideix en el camí de la indiferència cap a la velocitat del mitjà en el qual es defineix la semiòtica.

En altres paraules, és el mapa mental creatiu en el qual la superposició dels estats es donen tots a l’hora i amb una quantificació temporal completament indefinida, i que sols es materialitza després que l’entrellaçament de totes les seves possibles interpretacions es defineixin amb l’observació de la creació i en la que cada un d’ells es determina de forma completament aleatòria i casual.

Moixa Mental és el col·lectiu d’acció creativa format per membres de diferents àmbits artístics: Narrativa, poesia, il·lustració i fotografia, que posa en acte el manifest anteriorment descrit a través de diferents mitjans i dels seus diferents talents.

El rotllo de les galetes. Empram les galetes per veure estadístiques de qui ens visita i coses d\'aquestes que fa tothom. De moment no posam publicitat i contingut dels social media, però com que no sabem si en posarem alguna vegada i ens fa una mandra monumental escriure aquest text doncs ho deixam per si el cas. Si no coneixes del que estem parlant pots trobar tota la informació sobre la privadesa d\'aquest lloc web aquí o fer clic al botó d\'acceptar, cosa que fa el 99,99% de la gent sense haver mirat res de res. Si ans al contrari no estàs d\'acord amb la política de privadesa tanca la web i comença a córrer allunyant-te el més possible de qualsevol aparell electrònic connectat a la xarxa.    Configurar y més informació
Privacidad