Publicat: «Aplec de futurs»

S’acaba de publicar el recull revisat dels millors relats de n’Aman Nòlem.

Es pot aconseguir per email (format digital o en paper) o a:

«Aplec de futurs» vol ser un recull seleccionat de relats, contes i sèries creades per n’Aman Nòlem, des de les adaptacions dels seus primers escrits, datats a finals dels vuitanta, fins a les seves darreres obres.

Deixau que vos agafi de la mà i vos porti per una Mallorca futura, mons desconeguts i més enllà dels confins de l’univers conegut.»

Comparteix

3 thoughts on “Publicat: «Aplec de futurs»

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

El rotllo de les galetes. Empram les galetes per veure estadístiques de qui ens visita i coses d\'aquestes que fa tothom. De moment no posam publicitat i contingut dels social media, però com que no sabem si en posarem alguna vegada i ens fa una mandra monumental escriure aquest text doncs ho deixam per si el cas. Si no coneixes del que estem parlant pots trobar tota la informació sobre la privadesa d\'aquest lloc web aquí o fer clic al botó d\'acceptar, cosa que fa el 99,99% de la gent sense haver mirat res de res. Si ans al contrari no estàs d\'acord amb la política de privadesa tanca la web i comença a córrer allunyant-te el més possible de qualsevol aparell electrònic connectat a la xarxa.    Configurar y més informació
Privacidad