Performance a s’ArtNit de Campos

Divendres es celebra s’ArtNit de Campos i ses moixes de Moixa Mental farem una spoken word performace colorful megabass. És a dir: un recital llança-paraules performàtic a s’entrada de s’Hotel Segles a les 20.30 hores. Un acte reivindicatiu amb es qual volem denunciar sa falta de lectura de sa societat actual, la minva en l’interès cultural i la pèrdua des pensament crític.

A s’hotel també i haurà beure, menjar i dj. Així que passau-vos-hi que fa massa calor per quedar-mos a cases.

Comparteix

1 thought on “Performance a s’ArtNit de Campos

Comments are closed.

El rotllo de les galetes. Empram les galetes per veure estadístiques de qui ens visita i coses d\'aquestes que fa tothom. De moment no posam publicitat i contingut dels social media, però com que no sabem si en posarem alguna vegada i ens fa una mandra monumental escriure aquest text doncs ho deixam per si el cas. Si no coneixes del que estem parlant pots trobar tota la informació sobre la privadesa d\'aquest lloc web aquí o fer clic al botó d\'acceptar, cosa que fa el 99,99% de la gent sense haver mirat res de res. Si ans al contrari no estàs d\'acord amb la política de privadesa tanca la web i comença a córrer allunyant-te el més possible de qualsevol aparell electrònic connectat a la xarxa.    Configurar y més informació
Privacidad