Publicacions

Novetats

Moixa Mental Neo

La revista contracultural com acte creatiu. Aqueix exemplar inclou il·lustració, còmic, relat, crítica i humor.

Disponible als punts de venda habituals.

Dates de les properes presentacions de Moixa Mental Neo

Aplec de futurs

Aplec de futurs vol ser un recull seleccionat de relats, contes i sèries creades per n’Aman Nòlem, des de les adaptacions dels seus primers escrits, datats a finals dels vuitanta, fins a les seves darreres obres.
Deixau que vos agafi de la mà i vos porti per una Mallorca futura, mons desconeguts i més enllà dels confins de l’univers conegut.

Disponible a llibreries i botigues digitals seleccionades.

Prest

Prest neix com a suplement satíric de Moixa Mental Neo per convertir-se en una publicació independent.

Una revista mensual de societat, curiositats, horòscop i xafarderies.

Nombres disponibles i punts de venda a laprest.cat

El rotllo de les galetes. Empram les galetes per veure estadístiques de qui ens visita i coses d\'aquestes que fa tothom. De moment no posam publicitat i contingut dels social media, però com que no sabem si en posarem alguna vegada i ens fa una mandra monumental escriure aquest text doncs ho deixam per si el cas. Si no coneixes del que estem parlant pots trobar tota la informació sobre la privadesa d\'aquest lloc web aquí o fer clic al botó d\'acceptar, cosa que fa el 99,99% de la gent sense haver mirat res de res. Si ans al contrari no estàs d\'acord amb la política de privadesa tanca la web i comença a córrer allunyant-te el més possible de qualsevol aparell electrònic connectat a la xarxa.    Configurar y més informació
Privacidad