Presentació «Prest» + actuació Tino Moschino

Ai que no saben què han fet, aqueixa gent de @cancuirlgbt
Ens han obert les portes i clar, cap allà que anam, que tenim bona cama, a presentar la PREST (es Pronto mallorquí).

Veniu mudadis que actua en @tinomoschino i si venen els seus paparazzi no dubtaran en esmolar les plomes (ha, ha, haaa) per fer crònica.

Vos esperam dissabte 22 de juny a les 18.45 h a Ca’n Cuir

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

El rotllo de les galetes. Empram les galetes per veure estadístiques de qui ens visita i coses d\'aquestes que fa tothom. De moment no posam publicitat i contingut dels social media, però com que no sabem si en posarem alguna vegada i ens fa una mandra monumental escriure aquest text doncs ho deixam per si el cas. Si no coneixes del que estem parlant pots trobar tota la informació sobre la privadesa d\'aquest lloc web aquí o fer clic al botó d\'acceptar, cosa que fa el 99,99% de la gent sense haver mirat res de res. Si ans al contrari no estàs d\'acord amb la política de privadesa tanca la web i comença a córrer allunyant-te el més possible de qualsevol aparell electrònic connectat a la xarxa.    Configurar y més informació
Privacidad