foto cul moixa mental

Dia d’exposició

Ahir va tenir lloc, a l’Hotel Segles, l’exposició dels projectes dels i les integrants de MoixaMental. Tot un èxit.
El nostre fotocul, com no podia ser d’altra manera, va ser un nivell superior.
Gràcies a tothom que va comparèixer i a l’hotel per convidar-mos participar de l’artnit.

Us recordam que dia 8, a les 21 h presentam l’aplec de Cerebreco i les novetats de MoixaMental.
Lloc: Hotel Segles.
Adreça: Carrer de Santanyí núm 4, Campos. Veure mapa.

Comparteix
El rotllo de les galetes. Empram les galetes per veure estadístiques de qui ens visita i coses d\'aquestes que fa tothom. De moment no posam publicitat i contingut dels social media, però com que no sabem si en posarem alguna vegada i ens fa una mandra monumental escriure aquest text doncs ho deixam per si el cas. Si no coneixes del que estem parlant pots trobar tota la informació sobre la privadesa d\'aquest lloc web aquí o fer clic al botó d\'acceptar, cosa que fa el 99,99% de la gent sense haver mirat res de res. Si ans al contrari no estàs d\'acord amb la política de privadesa tanca la web i comença a córrer allunyant-te el més possible de qualsevol aparell electrònic connectat a la xarxa.    Configurar y més informació
Privacidad