cartell glow

Què ens ha semblat Glow

Glow (2017)

Profunditzant a cada passa

Em feia molta vessa veure aquesta sèrie i és que per mi que no som el seu públic objectiu, però finalment he caigut i l’he vista sencera.

Glow agafa la «sèrie» de lluita lliure dels vuitanta del mateix nom i en fa un fulletó camp, xaró i cridaner que es presenta com a entreteniment per passar l’estona.

Alertau però, perquè les tres temporades disponibles són diferents (un poc) entre elles. La primera es podria resumir com una lenta presentació de personatge i història general (on ni tan sols havia reconegut na Brie). La segona és una escampadissa de mallots, maquillatge i color mentre desenvolupen els personatges i la tercera, t’agafa, t’arrossega dins el fang i et du per on vol. Amb idees molt interessants, i mira que comença bastant embafadora, tant que em feia patir que no haguessin convertit la sèrie en una collonada insofrible (sobretot els primers episodis). Llàstima que per la COVID i el sobrecost de producció la quarta temporada i final, encara que es va començar a rodar, no veurà la llum (la sèrie es va cancel·lar en 2020).

Si passam per alt alguns personatges amb els quals no saben ben bé què fer, els oblidats i els que canvien de capítol a capítol (no sé si per haver-hi massa mans als guions o per la falta de temps per desenvolupar-los) i ens quedam amb les idees de fons, el maquillatge, la roba de colorins, la lluita lliure ridícula i els acudits, jocs de paraules i maricadas varies, gaudirem de Glow amb un somriure i mal al cor.

  • Masclisme: 2,5 de 0
  • Queerness: 3 de 5
  • Interès: 4 de 5
Comparteix
El rotllo de les galetes. Empram les galetes per veure estadístiques de qui ens visita i coses d\'aquestes que fa tothom. De moment no posam publicitat i contingut dels social media, però com que no sabem si en posarem alguna vegada i ens fa una mandra monumental escriure aquest text doncs ho deixam per si el cas. Si no coneixes del que estem parlant pots trobar tota la informació sobre la privadesa d\'aquest lloc web aquí o fer clic al botó d\'acceptar, cosa que fa el 99,99% de la gent sense haver mirat res de res. Si ans al contrari no estàs d\'acord amb la política de privadesa tanca la web i comença a córrer allunyant-te el més possible de qualsevol aparell electrònic connectat a la xarxa.    Configurar y més informació
Privacidad