Va obrir la finestra i el corrent d’aire va escampar l’olor del cafè acabat de fer per tota l’habitació. Tot era possible aquell dia inclòs que la seva casa, esculpida de temps i memòries, suràs per damunt del món i del temps, i de l’estrès, i de les demandes de la pressa i dels renous dels predadors de l’asfalt.
No hi va haver sorpresa quan va mirar cap avall i la ciutat, l’antiga i desesperant ciutat, on havia passat tota la seva vida es veia com una taca llunyana escampada per terra.
Va encendre una cigarreta. Tres calades intercalades entre cada cop de la tassa que anava deixant al llindar de la finestra. El desig va ser difícil de pair quan va deixar de ser-ho. El silenci ja no era silenci i la soledat, anhelada des dels extrems més llunyans dels seus records, el definia ara com un analfabet incapaç de llegir la subtilesa.
Es va asseure al sofà del saló, la seva primera frase va ser: bri de pols.

Comparteix
El rotllo de les galetes. Empram les galetes per veure estadístiques de qui ens visita i coses d\'aquestes que fa tothom. De moment no posam publicitat i contingut dels social media, però com que no sabem si en posarem alguna vegada i ens fa una mandra monumental escriure aquest text doncs ho deixam per si el cas. Si no coneixes del que estem parlant pots trobar tota la informació sobre la privadesa d\'aquest lloc web aquí o fer clic al botó d\'acceptar, cosa que fa el 99,99% de la gent sense haver mirat res de res. Si ans al contrari no estàs d\'acord amb la política de privadesa tanca la web i comença a córrer allunyant-te el més possible de qualsevol aparell electrònic connectat a la xarxa.    Configurar y més informació
Privacidad