Què ens ha semblat «Uncoupled»

Uncoupled (2022)

Quan som maridivorciats

Avui vos xerraré d’una sèrie, i mira que no en tenia massa ganes, però al final he vist Desparellat i he de dir que m’ha semblat millor del que m’esperava. Creada per en Jeffrey Richman conegut per Modern Family (el remake de Fais pas ci, fais pas ça) i Frasier (quin mal d’estómac) i en Darren Star conegut per The Sex and the City (ara s’entén tot), Beverly Hills, 90210 i Melrose Place (uff, uff, ara s’entén tot bis).

En Michael (Neil Patrick Harris, i buè), centre de la història, prepara la festa sorpresa d’aniversari del seu home, en Colin (Tuc Watkins, mmmhm)… i no surt bé, ja vos ho dic ara. Personatges estrafolaris, altisonants (fets a posta, 4 Megan Mullallys) i gais quarantins i cinquantins blancs, rics i formosos que expliquen les seves crisis (3 Rob Schneiders). Aquesta combinació podria haver arribat a nivells d’insofribilitat altíssims de forma fàcil (3 David Schwimmers), però els capítols i la narració té una combinació hàbil de comèdia, drama i marihumor (3 Graham Nortons) que fa que enganxi al segon capítol.

Vos agradarà si sou de mariquarantins, marigadelles o fans de Nova York o Los ricos también lloran. No la mireu si vos agrada el boig d’en Tom Hanks o l’embambat d’en Tom Cruise.

Al final de l’últim capítol pegareu un bot. Vos avís.

La trobareu a Netflix.

■■■■□ Humor

■□□□□ Masclisme

■■□□□ Queerness

■■□□□ Sexe

■■■■□ Interès

Comparteix
El rotllo de les galetes. Empram les galetes per veure estadístiques de qui ens visita i coses d\'aquestes que fa tothom. De moment no posam publicitat i contingut dels social media, però com que no sabem si en posarem alguna vegada i ens fa una mandra monumental escriure aquest text doncs ho deixam per si el cas. Si no coneixes del que estem parlant pots trobar tota la informació sobre la privadesa d\'aquest lloc web aquí o fer clic al botó d\'acceptar, cosa que fa el 99,99% de la gent sense haver mirat res de res. Si ans al contrari no estàs d\'acord amb la política de privadesa tanca la web i comença a córrer allunyant-te el més possible de qualsevol aparell electrònic connectat a la xarxa.    Configurar y més informació
Privacidad