Què ens ha semblat «Shubh Mangal Zyada Saavdhan»

Shubh Mangal Zyada Saavdhan (2020)

Quan som maribolliwoodian

Avui vos duc una altra pel·lícula índia comercial: Anau amb molt de compte amb el matrimoni, dirigida i escrita per en Hitesh Kewalya. Si seguiu aquesta secció, ja sabeu què en podeu esperar del Bollywood romàntic; acudits costumistes, escenes un poc embafoses, cançons, coreografies i acudits de sogres. En aquest cas, però, l’autor prova d’anar un poc més enllà (pel cinema indi) amb el seu missatge reivindicatiu més valent que el de Chandigarh Kare Aashiqui i sense ser un mariesquer com Dostana (del 2008, no la mireu a Netflix).

Els pares de n’Aman Tripathi (Jitendra Kumar; Jaadugar, Chaman Bahaar), per trencar la seva relació amb en Kartik Singh (Ayushmann Khurrana; Badhaai ho, Chandigarh Kare Aashiqui), el volen casar fort i no et moguis amb na Goggle (Maanvi Gagroo). Hi ha nervis i sorpreses als preparatius de les noces.

El film és irregular (3 Keanu Reeves), amb moments que fan peguera (4 Sebastián Yatra), amb acudits que es perden a la traducció (2 Katsuhiro Otomos), però el missatge, la intenció, les cançons i el sentit de l’humor general (indi, ja vos ho dic ara) fan que valgui la pena pegar-li una ullada.

Vos agradarà si sou de musicals, colorins o fans d’en Shah Rukh Khan. No la mireu si… exacte, si vos agrada el pelotut d’en Tom Hanks o el fals d’en Tom Cruise.

Era disponible a Netflix, però l’haureu de cercar al vostre videoclub de confiança.

■■■□□ Humor

■■□□□ Masclisme

■■□□□ Queerness

□□□□□ Sexe

■■□□□ Interès

Comparteix
El rotllo de les galetes. Empram les galetes per veure estadístiques de qui ens visita i coses d\'aquestes que fa tothom. De moment no posam publicitat i contingut dels social media, però com que no sabem si en posarem alguna vegada i ens fa una mandra monumental escriure aquest text doncs ho deixam per si el cas. Si no coneixes del que estem parlant pots trobar tota la informació sobre la privadesa d\'aquest lloc web aquí o fer clic al botó d\'acceptar, cosa que fa el 99,99% de la gent sense haver mirat res de res. Si ans al contrari no estàs d\'acord amb la política de privadesa tanca la web i comença a córrer allunyant-te el més possible de qualsevol aparell electrònic connectat a la xarxa.    Configurar y més informació
Privacidad