Betty White (DP)

Na Betty White fa cent anys al 2022

Si no coneixeu qui és aquesta actriu, deixau de llegir i cremau el vostre ordinador. Sa resta, quedau.

Abans de The Golden Girls, na White té una carrera impressionant, tant en ficció com a la realitat. Vos inst a cercar informació de la seva vida, mencions especials a quan va confrontar el racisme en la seva joventut i pel seu paper a Community.

La notícia ara és que el mes que ve (gener del 2022) ha de fer cent anys por to lo alto. Si sou als EUA, ja sabeu què fer.

Més informació: https://abc7.com/betty-white-birthday-age-how-is-golden-girls/11351899

Comparteix
El rotllo de les galetes. Empram les galetes per veure estadístiques de qui ens visita i coses d\'aquestes que fa tothom. De moment no posam publicitat i contingut dels social media, però com que no sabem si en posarem alguna vegada i ens fa una mandra monumental escriure aquest text doncs ho deixam per si el cas. Si no coneixes del que estem parlant pots trobar tota la informació sobre la privadesa d\'aquest lloc web aquí o fer clic al botó d\'acceptar, cosa que fa el 99,99% de la gent sense haver mirat res de res. Si ans al contrari no estàs d\'acord amb la política de privadesa tanca la web i comença a córrer allunyant-te el més possible de qualsevol aparell electrònic connectat a la xarxa.    Configurar y més informació
Privacidad