Póster

Què ens ha semblat Single All the Way

Single All the Way (2021)

Calia?

No tenc paraules. En un primer intent de veure aquesta pel·lícula amb el meu home, la vàrem llevar pel seu to de telefilm alemany de migdia (5 Sascha Hehns). Coses de la vida, però, la vaig mirar ahir i què voleu que vos digui? És espantosa? Doncs sí (4 Jack Nicholsons), necessària? Només com a confirmació del fet que podem fer pel·lícules embafadores nadalenques (3 Mariah Careys) com si fóssim Normals.

Poqqué zeñó? Poqqué?

Una senyora

Dos companys de pis van a ca un d’ells per Nadal i fer-se passar per parella davant la família. Al final tothom manco un troba l’amor.

Acudits no massa dolents (3 Jonah Hills), escenes sense massa sentit (2 Ron Perlmans) i una història fluixa, de vegades forçada i del tot previsible (4 Julia Roberts).

Vos agradarà si vos agrada Nadal.

  • Queerness: 3 de 5
  • Humor: 2 de 5
  • Interès: 2 de 5
Comparteix
El rotllo de les galetes. Empram les galetes per veure estadístiques de qui ens visita i coses d\'aquestes que fa tothom. De moment no posam publicitat i contingut dels social media, però com que no sabem si en posarem alguna vegada i ens fa una mandra monumental escriure aquest text doncs ho deixam per si el cas. Si no coneixes del que estem parlant pots trobar tota la informació sobre la privadesa d\'aquest lloc web aquí o fer clic al botó d\'acceptar, cosa que fa el 99,99% de la gent sense haver mirat res de res. Si ans al contrari no estàs d\'acord amb la política de privadesa tanca la web i comença a córrer allunyant-te el més possible de qualsevol aparell electrònic connectat a la xarxa.    Configurar y més informació
Privacidad