Què ens ha semblat «Where the Bears Are»

Quan ens feim les mariAgatha Christies

Where the Bear Are (2012)

Idò què vos sembla si avui vos xerr també d’una sèrie del 2012 (que jo he descobert just ara, bé, ara he vist la primera temporada)?

Què és això d’On són els óssos? Una comèdia absurda, pocavergonya, coral i molt divertida en la qual, a cada temporada (supòs), els protagonistes (versions bear de les Golden Girls) han de resoldre un assassinat amb regust de Murder She Wrote, una excusa perfecta per colar un enfilall d’acudits barruts, dobles sentits picants, tòpics cremats i autoparòdies.

La primera temporada comença amb tres companys de pis, en Reggie (Rick Copp, na Blanche), en Nelson (Ben Zook, na Dorothy-Sophia?) i en Wood (Joe Dietl, na Rose) que desperten després d’una bona gatera de festa d’aniversari amb dues sorpreses: en Nelson devora en Todd (Ian Parks) un amant a qui no recorda i amb un mort dins la banyera. Au idò, ja hi som tots!

Vos agradarà si teniu sentit de l’humor, vos fan gràcia els mariacudits anglosaxons i els pèls a la panxa, però no si sou de tancar fort les portes de l’armari un cop a dins, els dissabtes vespre llegiu la Bíblia per divertir-vos o vos agrada el bàmbol d’en Tom Cruise amb camiseta o sense.

La trobareu al videoclub o a YouTube.

■■■■□ Humor

■■□□□ Masclisme

■■□□□ Queerness

□□□□□ Sexe

■■■■□ Interès

Comparteix

1 thought on “Què ens ha semblat «Where the Bears Are»

Comments are closed.

El rotllo de les galetes. Empram les galetes per veure estadístiques de qui ens visita i coses d\'aquestes que fa tothom. De moment no posam publicitat i contingut dels social media, però com que no sabem si en posarem alguna vegada i ens fa una mandra monumental escriure aquest text doncs ho deixam per si el cas. Si no coneixes del que estem parlant pots trobar tota la informació sobre la privadesa d\'aquest lloc web aquí o fer clic al botó d\'acceptar, cosa que fa el 99,99% de la gent sense haver mirat res de res. Si ans al contrari no estàs d\'acord amb la política de privadesa tanca la web i comença a córrer allunyant-te el més possible de qualsevol aparell electrònic connectat a la xarxa.    Configurar y més informació
Privacidad