De mirnai escay

Què ens ha semblat The Midnight Sky

The Midnight Sky (2018)

Com llepar un pal

Encara que em repetesqui, vos diré un cop més que m’agrada molt la ciència-ficció. És així. Per dolenta que sigui una pel·lícula, si és del gènere, m’entreté. Doncs bé, The Midnight Sky, està en el límit per baix. I és que els ianquis han après els tempos del cinema francès (3 Jean-Pierre Jeunets) i la fotografia del cinema asàtic (4 Wong Kar-wais), però han oblidat el contingut, com moltes altres vegades (4 Brendan Frasers). Basada en la novena de na Lily Brooks-Dalton, aquest film manté l’atenció (a pesar d’en Clooney) just després d’una arrencada embullada (2 Javier Cárdenas) i fins a mitjan lloc, després, de sobte, te toca un peu el que passi amb ningú, com si tothom fa un tro (3 Tom Cruises). Supòs que és el to ranci que va agafant per minuts fins a fer pudor (4 Antonio Resines).

Interessant pels decorats i imatges de l’espai (4 Mo-dos), ideal per posar de fons mentre dines (2 Chris O’Donnells).

  • Masclisme: 1 de 5
  • Queerness: 0 de 5
  • Interès: 2 de 5
Comparteix
El rotllo de les galetes. Empram les galetes per veure estadístiques de qui ens visita i coses d\'aquestes que fa tothom. De moment no posam publicitat i contingut dels social media, però com que no sabem si en posarem alguna vegada i ens fa una mandra monumental escriure aquest text doncs ho deixam per si el cas. Si no coneixes del que estem parlant pots trobar tota la informació sobre la privadesa d\'aquest lloc web aquí o fer clic al botó d\'acceptar, cosa que fa el 99,99% de la gent sense haver mirat res de res. Si ans al contrari no estàs d\'acord amb la política de privadesa tanca la web i comença a córrer allunyant-te el més possible de qualsevol aparell electrònic connectat a la xarxa.    Configurar y més informació
Privacidad