CC0 Andre_Rau

Fanes del turisme

Encetam nova secció a Moixa Mental, una de ben innovadora i que pretén ser un directori útil per tots aquells estrangers que ens visiten.

Tens planejat venir a veure’ns? Vols conèixer els llocs de pau, tranquil·litat i solera de Mallorca? No et perdis aquesta guia de llocs emblemàtics.

Ah, i el millor de tot: pots enviar-nos el teu lloc secret perquè el venguem als flyers dels creuers! Tot són avantatges!

Wercon Turistes. Very good, very guapo tot

Secció: Arts, cultura, compres

Nom: Corea Palma

Situació: https://bit.ly/CoreaPalma

Un cop arribats a La Gran Palmas de Mallorca i haver visitat l’aeroport, la via de cintura i Son Reus, un dels barris més emblemàtics de Ciutat (com li diuen els aborígens) és sense cap dubte El Barrio de Corea. Un marc incomparable de l’exotisme de l’illa. Amb els seus carrers sempre vius, on el comerç està obert les vint-i-quatre hores del dia i on podreu gaudir de la música en viu i teatre al carrer.

Preus populars i molt cèntric. Life the authenticity

  • Accessibilitat: 5 panades
  • Relació qualitat-preu: 5 sobrassades
  • Total: 4,3 ensaïmades
Comparteix
El rotllo de les galetes. Empram les galetes per veure estadístiques de qui ens visita i coses d\'aquestes que fa tothom. De moment no posam publicitat i contingut dels social media, però com que no sabem si en posarem alguna vegada i ens fa una mandra monumental escriure aquest text doncs ho deixam per si el cas. Si no coneixes del que estem parlant pots trobar tota la informació sobre la privadesa d\'aquest lloc web aquí o fer clic al botó d\'acceptar, cosa que fa el 99,99% de la gent sense haver mirat res de res. Si ans al contrari no estàs d\'acord amb la política de privadesa tanca la web i comença a córrer allunyant-te el més possible de qualsevol aparell electrònic connectat a la xarxa.    Configurar y més informació
Privacidad