Què ens ha semblat «Bad Boy»

Bad Boy (2018)

Quan marifeim humor absurd

Fa un parell de setmanes que vaig voltes i voltes, cerca i cerca, mira i mira. No sabeu les coses que vist (potser millor així), però el que sí que vull recomanar-vos és Bad Boy, una sèrie de capítols breus, humor absurd i ritme trepidant, escrita, dirigida i protagonitzada per n’Artie O’Daly.

N’Scott (Artie O’Daly) és un escriptor que prova de vendre un guió que no vol ningú. Sense saber com, cau dins una tempesta de bogeria màxima on es veu obligat a escriure la història que vol la gent per guanyar-se les garroves i conviure amb una gent estranya.

Situacions inversemblants que només serveixen com a fons dels gags, jocs de paraules impossibles, personatges boiets, acudits recurrents i rossos amb poca roba. Tots aquests ingredients que serien la recepta perfecta per obtenir un bon nyarro, creen (per la destresa del creador) un brou ideal per una història hipnòtica i delirant, un cop passats els primers capítols que són un poc més fluixos.

Vos agradarà si sou d’en Jim Abrahams, en David Zucker o en Jerry Zucker. Oblidau-la si mirau els vídeos a meitat de velocitat o de més joves volíeu ser en Nicolas Cage o l’armariat d’en Tom Cruise).

La podeu trobar a Dekkoo i YouTube.

■■■■□ Humor

■□□□□ Masclisme

■■■□□ Queerness

■□□□□ Sexe

■■■□□ Interès

Comparteix
El rotllo de les galetes. Empram les galetes per veure estadístiques de qui ens visita i coses d\'aquestes que fa tothom. De moment no posam publicitat i contingut dels social media, però com que no sabem si en posarem alguna vegada i ens fa una mandra monumental escriure aquest text doncs ho deixam per si el cas. Si no coneixes del que estem parlant pots trobar tota la informació sobre la privadesa d\'aquest lloc web aquí o fer clic al botó d\'acceptar, cosa que fa el 99,99% de la gent sense haver mirat res de res. Si ans al contrari no estàs d\'acord amb la política de privadesa tanca la web i comença a córrer allunyant-te el més possible de qualsevol aparell electrònic connectat a la xarxa.    Configurar y més informació
Privacidad