Cosmologia a l’univers de temps de màquina

Koise

Koise, el planeta artificial daurat.
Seu del culte, protectors de la màquina i reguladors de l’univers i de les generatrius, creadores de vida, de mort i salvaguardes de la seqüència genètica dels fotosintètics. Les persones-planta encarregades de viatjar per l’univers i establir els punts de viatge neuroquàntics.
No és te consciència, ni existeixen registres a la màquina, del moment exacte en el qual el planeta va formar part de la xarxa hàbitat ni de com i qui el va construir.
El temple, situat en la zona meridional del planeta és un edifici incommensurable i la seu del conclau dels patriarques. L’escaló més alt dins el culte i és el lloc de connexió directe amb la màquina.

Proxímia

Proxímia, el planeta úter.
Lloc de pelegrinatge per les generatrius. Quan un fotosintètic mor. Una comitiva de generatrius d’alt rang viatge al planeta amb la seqüència genètica per realitzar el ritual de neo gestació.
Moment en el qual se sintetitza un fotosintètic nou. Durant els següents vint anys grups de generatrius es desplacen al planeta per preparar el nou fotosintètic pel seu viatge cap a planetes inexplorats.

Garda

El planeta exterior.
La facció, els fills de la destrucció, s’establiren al planeta durant l’any mil cinc-sents del calendari Targa després de cinc-cents anys de viatge per l’espai, després de ser vetats per la màquina a no poder emprar els portals neuroquàntics.

Gabas

El planeta dels plaers. Origen dels infraterra, els humans de la xarxa hàbitat que sols es dediquen a l’hedonisme en totes les seves versions. “La màquina proveu, la màquina no desitja, el plaer és el sinus i el regal” és el seu mantra. L’expansió d’aquesta manera d’entendre va ser gairebé immediata després que la màquina establis els viatges neuroquàntics, al voltant de l’any set-sents, dins la primitiva xarxa hàbitat.

Comparteix
El rotllo de les galetes. Empram les galetes per veure estadístiques de qui ens visita i coses d\'aquestes que fa tothom. De moment no posam publicitat i contingut dels social media, però com que no sabem si en posarem alguna vegada i ens fa una mandra monumental escriure aquest text doncs ho deixam per si el cas. Si no coneixes del que estem parlant pots trobar tota la informació sobre la privadesa d\'aquest lloc web aquí o fer clic al botó d\'acceptar, cosa que fa el 99,99% de la gent sense haver mirat res de res. Si ans al contrari no estàs d\'acord amb la política de privadesa tanca la web i comença a córrer allunyant-te el més possible de qualsevol aparell electrònic connectat a la xarxa.    Configurar y més informació
Privacidad