Estanteria amb llibres

L’estanteria dels llibres improbables

Sense crítiques ni resums.

El paradís perdut.
Jhon Milton.
Editorial adesiara

Hojas de hierba.
Walt Withman.
Editorial Losada

Obra poética completa.
Arthur Rimbau.
DVD Ediciones. Poesia

Libro del frio.
Antonio Gamoneda.
Editorial Siruela

Las lunas negras.
Demetra George.
Ediciones Obelisco

La escuela poética de Nueva York.
Diversos autors.
Alba poesía

La diosa blanca.
Robert Graves.
Alianza Literaria

Saborear el agua.
Taneda Santôka.
Poesía Hiperión

Hiperion o el eremita en Grecia.
Friedrich Hölderlin
Libros Hiperión

¿Quins llibres tens a la teva estanteria de llibres improbables?

Comparteix
El rotllo de les galetes. Empram les galetes per veure estadístiques de qui ens visita i coses d\'aquestes que fa tothom. De moment no posam publicitat i contingut dels social media, però com que no sabem si en posarem alguna vegada i ens fa una mandra monumental escriure aquest text doncs ho deixam per si el cas. Si no coneixes del que estem parlant pots trobar tota la informació sobre la privadesa d\'aquest lloc web aquí o fer clic al botó d\'acceptar, cosa que fa el 99,99% de la gent sense haver mirat res de res. Si ans al contrari no estàs d\'acord amb la política de privadesa tanca la web i comença a córrer allunyant-te el més possible de qualsevol aparell electrònic connectat a la xarxa.    Configurar y més informació
Privacidad