VIRÓ
|| 1. Larva molt petita que neix dels ous dipositats per certs insectes, sobretot per la Musca carnaria (anomenada vulgarment mosca vironera); (…)

(Diccionari balear-català-valencià)

He robado el pájaro amarillo

que habitaba en el sexo del diablo.

Él me enseñará a seducir

hombres, ciervos, ángeles de alas dobles.

Él se llevará mi sed, mi ropa, mis ilusiones

Él dormirá

pero mi sueño corre por los tejados

susurrando, gesticulando, haciendo el amor violentamente

con los gatos

(Joyce Mansour. Desconec el títol del llibre on el publica per primera vegada, qui el sap?)

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

El rotllo de les galetes. Empram les galetes per veure estadístiques de qui ens visita i coses d\'aquestes que fa tothom. De moment no posam publicitat i contingut dels social media, però com que no sabem si en posarem alguna vegada i ens fa una mandra monumental escriure aquest text doncs ho deixam per si el cas. Si no coneixes del que estem parlant pots trobar tota la informació sobre la privadesa d\'aquest lloc web aquí o fer clic al botó d\'acceptar, cosa que fa el 99,99% de la gent sense haver mirat res de res. Si ans al contrari no estàs d\'acord amb la política de privadesa tanca la web i comença a córrer allunyant-te el més possible de qualsevol aparell electrònic connectat a la xarxa.    Configurar y més informació
Privacidad