Què ens ha semblat Bigbug

Bigbug (2022)

Quan la fi del món és francesa

Aaah, quina meravella: M’he trobat la nova pel·lícula d’en Jeunet per casualitat, i clar, sent de ciència-ficció i comèdia (de les de riure cap endins) ni m’he esperat un dia en veure-la.

Si agafam, Delicatessen hi ficam una guarda de Robocops malèfics i l’esquitxam de Blande Runner diürn, ens queda Bigbug, una comèdia que se’n riu de les beneitures que arribam a fer com a societat.

Els droides domèstic deixen tancada la poma de la casa amb el seu pretendent i el seu fill, el seu ex i la seva parella i la veïnada. Tot perquè els volen protegir d’un perill del qual no se n’adonen.

Actuacions excepcionals, diàlegs afilats i veloços plens d’un humor absurd i irònic amb els decorats artificials propis d’en Jeunet. Què més podem demanar? Potser un poc de concreció, perquè se’n va un poc de tema de vegades.

Vos agradarà si vos agrada el kitch, el camp i l’humor un poc doiut. No vos hi acosteu si seguiu en Sylvester Stallone o vos agrada l’infernal Cruise.

  • Humor: 3 de 5
  • Masclisme: 2 de 5
  • Queerness: 1 de 5
  • Sexe: 1 de 5
  • Interès: 4 de 5
Comparteix
El rotllo de les galetes. Empram les galetes per veure estadístiques de qui ens visita i coses d\'aquestes que fa tothom. De moment no posam publicitat i contingut dels social media, però com que no sabem si en posarem alguna vegada i ens fa una mandra monumental escriure aquest text doncs ho deixam per si el cas. Si no coneixes del que estem parlant pots trobar tota la informació sobre la privadesa d\'aquest lloc web aquí o fer clic al botó d\'acceptar, cosa que fa el 99,99% de la gent sense haver mirat res de res. Si ans al contrari no estàs d\'acord amb la política de privadesa tanca la web i comença a córrer allunyant-te el més possible de qualsevol aparell electrònic connectat a la xarxa.    Configurar y més informació
Privacidad