Què ens ha semblat Chosen

Chosen (2022)

Quan repetim la fórmula

He configurat el meu compte de Nettaflitza i ara me compareixen més sèries d’allèn de la mar. Com per exemple, aquesta Chosen. Una sèrie que no mata però entretén (3 Ryan Reynolds). Segurament ja l’heu vista (The Gift, 2019, Touch 2012) i només vos farà passar l’estona si no li demanau massa (2 Kit Harringtons). Feia por perquè té un punt adolescent que no acaba de quallar (2 Matt LeBlancs), encara que per sort ho deixen enrere bastant ràpid (què passa amb aquesta companyia que compren tant de producte púber?).

És divertit sentir el danès, la protagonista ho fa bé i la trama és decent esquitxada d’una pàtina d’humor (sense passar-se) (2 Nikolaj Coster-Waldaus).

Un pobre es fa conegut per la caiguda d’un meteorit que un grup de gent que pensa que és fals. Després d’arribar un senyal de l’espai, aterra una nau i comencen els problemes. Qui serà the Chosen? I per què? Ja vos ho dic que a la primera temporada no en traureu clarícia (1 J, J, Abrams).

Vos agradarà si sou fans de na Jessica Fletcher. Deixeu-la de banda si gaudiu de Jean-Claude Van Damme o el pesat d’en Cruise.

  • Humor: 2 de 5
  • Masclisme: 1 de 5
  • Queerness: 2 de 5
  • Sexe: 1 de 5
  • Interès: 3 de 5
Comparteix
El rotllo de les galetes. Empram les galetes per veure estadístiques de qui ens visita i coses d\'aquestes que fa tothom. De moment no posam publicitat i contingut dels social media, però com que no sabem si en posarem alguna vegada i ens fa una mandra monumental escriure aquest text doncs ho deixam per si el cas. Si no coneixes del que estem parlant pots trobar tota la informació sobre la privadesa d\'aquest lloc web aquí o fer clic al botó d\'acceptar, cosa que fa el 99,99% de la gent sense haver mirat res de res. Si ans al contrari no estàs d\'acord amb la política de privadesa tanca la web i comença a córrer allunyant-te el més possible de qualsevol aparell electrònic connectat a la xarxa.    Configurar y més informació
Privacidad