ESCARRÀS m. || 1. Tros de branca que roman a l’arbre quan aquella es romp (Mallorca); cast. gancho. Si los aprendissos troban scarràs o branca o simal y dupten si se ha de tallar, Fontanet Conró 30. || 2. Estella o bocinet de fusta o de canya aficat dins la carn, o entre pell i carn (Mall.); cast. rancajo. «M’he clavat un escarràs, i no creuràs mai es mal que em fa!»

(Diccionari català-valencià-balear)

Comparteix
El rotllo de les galetes. Empram les galetes per veure estadístiques de qui ens visita i coses d\'aquestes que fa tothom. De moment no posam publicitat i contingut dels social media, però com que no sabem si en posarem alguna vegada i ens fa una mandra monumental escriure aquest text doncs ho deixam per si el cas. Si no coneixes del que estem parlant pots trobar tota la informació sobre la privadesa d\'aquest lloc web aquí o fer clic al botó d\'acceptar, cosa que fa el 99,99% de la gent sense haver mirat res de res. Si ans al contrari no estàs d\'acord amb la política de privadesa tanca la web i comença a córrer allunyant-te el més possible de qualsevol aparell electrònic connectat a la xarxa.    Configurar y més informació
Privacidad