Cançons «flipants»

Agoraphobia, Caffeine Pill.

Ja vos he contat que de les millors coses d’haver anat a veure els The Prodigy a Calvià fou que cercant grups que em poguessin agradar vaig descobrir Agoraphobia. Eren per jo, escenari petit, guitarres distorsionades i una energia brutal. No vaig trobar el seu disc allà, però sí al bandcamp i vos puc recomanar els dos darrers Unalined i Incoming Noise. Rock potent de terres gallegues: https://agoraphobiaband.bandcamp.com/track/caffeine-pill

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

El rotllo de les galetes. Empram les galetes per veure estadístiques de qui ens visita i coses d\'aquestes que fa tothom. De moment no posam publicitat i contingut dels social media, però com que no sabem si en posarem alguna vegada i ens fa una mandra monumental escriure aquest text doncs ho deixam per si el cas. Si no coneixes del que estem parlant pots trobar tota la informació sobre la privadesa d\'aquest lloc web aquí o fer clic al botó d\'acceptar, cosa que fa el 99,99% de la gent sense haver mirat res de res. Si ans al contrari no estàs d\'acord amb la política de privadesa tanca la web i comença a córrer allunyant-te el més possible de qualsevol aparell electrònic connectat a la xarxa.    Configurar y més informació
Privacidad