24 Les indòmites – Cúmul de microplàstics al cervell 14/09/2023

Moixa Mental presenta: Les indòmites. El podcast en català mallorquí més caòtic i irreverent d’Ona Mediterrània (88.8FM).
Posam la música que ens toca el cor, xerram de temes dispersos, feim preguntes absurdes i triam una paraula de totes les que duim, la paraula de sa setmana.
Més informació moixamental.cat
Les cançons que han ambientat aquest programa són:
• CiberSheep – On the Mountain 2010 (mixer CiberSheep)
• Kaneko Ayano – Romance sengen
• Charles Mingus – Moanin’
• Maika Makovski – I Live in a Boat

Comparteix

1 thought on “24 Les indòmites – Cúmul de microplàstics al cervell 14/09/2023

  1. Les indòmites capítol 24: Cúmul de microplàstics al cervellEn aqueix episodi sonen les cançons:• On the Mountain 2010 (mixer CiberSheep) d'en @cibersheep • Romance sengen de na #KanekoAyano• Moanin' d'en #CharlesMingusi• I Live in a Boat de na #MaikaMakovskihttps://moixamental.cat/2023/09/15/24-les-indomites-cumul-de-microplastics-al-servei-14-09-2023/@moixamental@moixamental.cat @mistressperenque @rocnegre @podcatscat #CulturaDeMoixa #LesIndòmites #Podcast #catala

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

El rotllo de les galetes. Empram les galetes per veure estadístiques de qui ens visita i coses d\'aquestes que fa tothom. De moment no posam publicitat i contingut dels social media, però com que no sabem si en posarem alguna vegada i ens fa una mandra monumental escriure aquest text doncs ho deixam per si el cas. Si no coneixes del que estem parlant pots trobar tota la informació sobre la privadesa d\'aquest lloc web aquí o fer clic al botó d\'acceptar, cosa que fa el 99,99% de la gent sense haver mirat res de res. Si ans al contrari no estàs d\'acord amb la política de privadesa tanca la web i comença a córrer allunyant-te el més possible de qualsevol aparell electrònic connectat a la xarxa.    Configurar y més informació
Privacidad