Coses de l’heteropatriarcat. Juguem a «follar»

Aquest text formarà part de #MoixaMental #Neo05:

L’altre dia el net ens explicava com una companya seva li agafava del braç i l’arrossegava perquè volia «jugar a “follar”». No vos inquieteu encara, no crec que entenguessin exactament el concepte de boixar, és més una paraula prohibida que intueixen no poden fer servir si hi ha qualque persona adulta. A més, en el relat intercanviaven el nom del joc per «jugar a ser “novios”».

To view this content, you must be a member of moixa's Patreon
Already a qualifying Patreon member? Refresh to access this content.

1 thought on “Coses de l’heteropatriarcat. Juguem a «follar»

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

El rotllo de les galetes. Empram les galetes per veure estadístiques de qui ens visita i coses d\'aquestes que fa tothom. De moment no posam publicitat i contingut dels social media, però com que no sabem si en posarem alguna vegada i ens fa una mandra monumental escriure aquest text doncs ho deixam per si el cas. Si no coneixes del que estem parlant pots trobar tota la informació sobre la privadesa d\'aquest lloc web aquí o fer clic al botó d\'acceptar, cosa que fa el 99,99% de la gent sense haver mirat res de res. Si ans al contrari no estàs d\'acord amb la política de privadesa tanca la web i comença a córrer allunyant-te el més possible de qualsevol aparell electrònic connectat a la xarxa.    Configurar y més informació
Privacidad