CLAMM Something New

Cançons «flipants»

Ja vos ho he dit i ho tornaré a dir, una de les raons per les quals vaig a sa perruqueria que vaig és que surt descobrint almanco una banda o una cançó que em flipa molt. En aquest cas ha estat CLAMM, una banda de osis (aussies, australians) emprenyats. La primera cançó que escoltí fou Keynote Pols, però la que vos posaré aquí es diu Something New perquè em posa calent. Resumeix la desesperació, la ràbia i la futilitat d’una forma depressiva i alhora alegre i brillant. No sé d’on m’agafa (de les butzes crec) provant de dur-me a un lloc conegut i a la vegada depriment, record d’una adolescència passada, temps d’estiu i d’un futur inexistent.

Comparteix
El rotllo de les galetes. Empram les galetes per veure estadístiques de qui ens visita i coses d\'aquestes que fa tothom. De moment no posam publicitat i contingut dels social media, però com que no sabem si en posarem alguna vegada i ens fa una mandra monumental escriure aquest text doncs ho deixam per si el cas. Si no coneixes del que estem parlant pots trobar tota la informació sobre la privadesa d\'aquest lloc web aquí o fer clic al botó d\'acceptar, cosa que fa el 99,99% de la gent sense haver mirat res de res. Si ans al contrari no estàs d\'acord amb la política de privadesa tanca la web i comença a córrer allunyant-te el més possible de qualsevol aparell electrònic connectat a la xarxa.    Configurar y més informació
Privacidad