Moixa Mental entrevista en Tino Moschino

Moixa Mental: Qui és en Tino Moschino?

Tino Moschino: En Tino Moschino és un dragking que va arribar de les estrelles amb el seu ovni farà un any.

Sense cap referència del planeta Terra i com eren els seus habitants, va intentar metamorfosejar-se amb lo que ell pensava que era «el mascle espanyol perfecte»: un home fort que no plora, que du benzina de cotxe a les venes i que la seva religió és «El Chiringuito de Jugones», però tot això va fer una mala reacció al seu ADN i es va transformar en una criatura que es mou entre les ombres de la nit: «el hetero curioso».

MM: Quina casta de drag fas i quina t’agrada més?

TM: Sóc un dragking (em transformo de madona de ca meva a una figura masculina) i joc amb ser una barreja entre comedy king i un «divo» de l’escenari. M’agrada molt la casta de drag fashionista d’alta costura (després us deixo el meu número per fer Bizum i així feim crowdfounding per comprar-me l’última col·lecció de Gucci).

MM: Què t’aporta el drag que no t’aporta res més?

TM: Amb el drag puc sortir de la meva zona de confort, m’ha ajudat molt a l’hora de millorar la meva salut mental, i a més puc portar sempre purpurina a sobre!

MM: Quin és el pitjor aspecte del drag?

TM: Que la gent externa (bé, i encara gent dintre del col·lectiu) pensa que per fer drag has de pertànyer tant a un gènere com a una sexualitat determinada. Per sort ja és un tema que amb les noves generacions s’està arreglant, però encara cal currar-s’ho una mica.

MM: Si fossis una temporada de RuPaul Drag Race, quina series i per què?

TM: Fua, això no es pregunta! Que complicat! Jajajaja Si per mi fos, seria la temporada 6, és de les més icòniques i que han portat moments més memorables de la franquícia, com el «Not today, Satan» de na Bianca del Rio, Vivacious i Ornacia, l’entrada d’Laganja Estranja al werkroom per primera vegada, el «Absolutelyyyy» de na Gia Gunn… una meravella.

MM: Si poguessis pertànyer a una casa, quina t’agradaria que fos?

TM: Sincerament no hi ha cap casa amb fama a la qual m’agradaria pertànyer. Però pot ser que qualque dia en Tino entri en alguna, qui sap? El temps ho dirà.

MM: Si en Moschino fos una cançó quina seria?

TM: «La Mandanga» de El Fary o «Living on My Own» d’en Freddie Mercury.

MM: Dona’ns tres conjunts a l’estil d’en Tino Moschino: un per anar de noces, un per presentar la parella a la família i un per anar de funeral.

Per anar de noces

Per presentar a la parella a la família
Per anar de funeral

MM: Darrere en Tino, qui hi ha?

TM: Darrere en Tino sóc n’Andrea «Diva en Decadencia» Garau, 28 anys, mare de dos moixos i aficionada a demanar croquetes casolanes a cada lloc on vegi que hi ha a la carta.

MM: Quins plans tens per al futur?

TM: Donar a conèixer més el dragking a les illes, millorar i aprendre cada vegada més, i poder viatjar qualque dia a la Península per servir sobrassada damunt l’escenari.

MM: On et podem trobar?

TM: Dia 18 de març seré a Cas Retratista (Montuïri) amb Moixa Mental a partir de les 19 h! I bé, al món cibernètic em podeu trobar a Instagram i Twitter com @tinomoschino (no és molt complicat jajajaja)

Comparteix
El rotllo de les galetes. Empram les galetes per veure estadístiques de qui ens visita i coses d\'aquestes que fa tothom. De moment no posam publicitat i contingut dels social media, però com que no sabem si en posarem alguna vegada i ens fa una mandra monumental escriure aquest text doncs ho deixam per si el cas. Si no coneixes del que estem parlant pots trobar tota la informació sobre la privadesa d\'aquest lloc web aquí o fer clic al botó d\'acceptar, cosa que fa el 99,99% de la gent sense haver mirat res de res. Si ans al contrari no estàs d\'acord amb la política de privadesa tanca la web i comença a córrer allunyant-te el més possible de qualsevol aparell electrònic connectat a la xarxa.    Configurar y més informació
Privacidad