Què ens ha semblat «The Thing about Harry»

The Thing about Harry (2020)

Quan ens marirepetim

Mirau com són les coses que aquesta pel·lícula també la vaig veure fa una bona estona, gairebé al mateix temps que Trick. És significatiu perquè semblen la mateixa excepte pels vint anys de diferència que hi ha entre les dues.

El que passa amb en Harry és un llargmetratge dirigit per en Peter Paige (si, n’Emmett de l’insofrible remake de Queer as Folk) que també és guionista amb en Joshua Senter (Desperate Housewives) i ens relata les neures de l’histèric d’en Sam (Jake Borelli) quan es veu forçat a compartir cotxe amb el seu assetjador de l’institut, en Harry (Niko Terho), de qui està secretament enamorat (no sigui cas).

Ja vos ho he dit abans: és la mateixa idea de Trickpotser un poc millor filada (2 Anne Hathaways), amb millors actuacions (2 Uma Thurmans) i modernitzada (3 Chers). Feia falta una altra comèdia romàntica ensucrada, estereotipada i embafosa (3 Drew Barrymores)? No ho crec, ni per fer corpus cinematogràfic, però ja que està feta doncs llogau-la (2 Scarlett Johanssons).

Vos agradarà si no teniu memòria ni esma de cercar res millor (o l’alternativa d’oci és veure’n una d’en Van Damme). Passau d’ella si deis no plorar mai, no firmau amb el vostre nom, no sabeu fer la o amb un tassó o seguiu incomprensiblement el bossot d’en Tom Cruise.

La trobareu al videoclub o al YouTube.

■□□□□ Humor

■■□□□ Masclisme

□□□□□ Queerness

□□□□□ Sexe

■■□□□ Interès

Comparteix
El rotllo de les galetes. Empram les galetes per veure estadístiques de qui ens visita i coses d\'aquestes que fa tothom. De moment no posam publicitat i contingut dels social media, però com que no sabem si en posarem alguna vegada i ens fa una mandra monumental escriure aquest text doncs ho deixam per si el cas. Si no coneixes del que estem parlant pots trobar tota la informació sobre la privadesa d\'aquest lloc web aquí o fer clic al botó d\'acceptar, cosa que fa el 99,99% de la gent sense haver mirat res de res. Si ans al contrari no estàs d\'acord amb la política de privadesa tanca la web i comença a córrer allunyant-te el més possible de qualsevol aparell electrònic connectat a la xarxa.    Configurar y més informació
Privacidad