Properes dates presentació de l’aplec d’hivern

Comprova aquí: moixamental.cat/dates quan farem les properes presentacions de l’aplec Moixa Mental Neo 02.

Ciutat

 • dijous 9/02 Flexas 19h
  +Víctor M. Conejo entrevista en directe als integrats de Moixa Mental
  +Dj Conejomanso, Dj CiberSheep

Felanitx

 • dissabte 4/03 Can Moix 12h
  +Sor Estierkol & DJ Conejomanso, DJ CiberSheep

Montuïri

 • dissabte 18/03 Cas Retratista 19h
  +Dos Abejos & DJ Conejomanso, DJ CiberSheep
Comparteix
El rotllo de les galetes. Empram les galetes per veure estadístiques de qui ens visita i coses d\'aquestes que fa tothom. De moment no posam publicitat i contingut dels social media, però com que no sabem si en posarem alguna vegada i ens fa una mandra monumental escriure aquest text doncs ho deixam per si el cas. Si no coneixes del que estem parlant pots trobar tota la informació sobre la privadesa d\'aquest lloc web aquí o fer clic al botó d\'acceptar, cosa que fa el 99,99% de la gent sense haver mirat res de res. Si ans al contrari no estàs d\'acord amb la política de privadesa tanca la web i comença a córrer allunyant-te el més possible de qualsevol aparell electrònic connectat a la xarxa.    Configurar y més informació
Privacidad