Espai Serra-Manley

He trobat un lloc nou on faria una llodriguera folradeta de papers. Un lloc ple de revistes i llibres com el que la meva dèria acumuladora somia. És l’estudi de l’artista Jaume Serra, l’Espai Serra-Manley, al carrer de l’Església de Sa Pobla. Un lloc on en Jaume exposa la seva obra i on tenen cabuda altres esdeveniments. Els seus collages de paisatges improbables obren portes a llocs de vegades foscos, altres irònics.

Les moixes hi vàrem anar a presentar l’aplec Neo 01 no sé ja quin divendres de novembre. En Conejomanso Dj i en CiberSheep preparats per posar música tot el vespre, però havia plogut tot el dia i no sabíem ben bé qui gosaria sortir de casa. Almanco, a algunes moixes no els agrada banyar-se massa. I malgrat el temps vàrem tenir ple.

Atea i amfíbia, encara hi trescaria.

Comparteix
El rotllo de les galetes. Empram les galetes per veure estadístiques de qui ens visita i coses d\'aquestes que fa tothom. De moment no posam publicitat i contingut dels social media, però com que no sabem si en posarem alguna vegada i ens fa una mandra monumental escriure aquest text doncs ho deixam per si el cas. Si no coneixes del que estem parlant pots trobar tota la informació sobre la privadesa d\'aquest lloc web aquí o fer clic al botó d\'acceptar, cosa que fa el 99,99% de la gent sense haver mirat res de res. Si ans al contrari no estàs d\'acord amb la política de privadesa tanca la web i comença a córrer allunyant-te el més possible de qualsevol aparell electrònic connectat a la xarxa.    Configurar y més informació
Privacidad