Què ens ha semblat «The Pass» i «Mario»

The Pass (2016) i Mario (2018)

Quan marijugam al futbol

Aprofitaré que estau amb aquella cosa del fumbol per recomanar-vos dues pel·lícules que xerren del tema. The Pass, joc de paraules amb fer-se un passi i entrar-li a qualcú, pel·lícula del 2016 dirigida per en Ben A. Williams i basada en l’obra teatral d’en John Donnelly. La vida de dos jugadors de futbol (Russell Tovey i Arinzé Kene) està a punt de canviar segons si es fan un passi en un moment determinat al proper parit. La nit anterior, mentre fan el bergant a l’habitació abans d’anar a dormir, un li entra a l’altre, cosa que els afectarà de diferent manera.

Segons l’imdb: «Una interacció romàntica entre dos joves futbolistes afecta profundament a un d’ells al llarg de la resta de la seva vida i carrera.»

Segons en CiberSheep: Interessant representació del que pot significar viure dins l’armari durant la teva vida, del què s’està disposat a fer per la fama i els doblers i com pot afectar a la teva salut mental la pressió per haver de ser hetero forçadament.

Una peça molt teatral que succeeix a dues habitacions d’hotel on potser hi ha qualque situació un poc forçada només pel gaudi hiperdramàtic i que si no fos pels actors principals, podria haver-se anat molt del solc.

En el cas de Mario, film dirigit per en Marcel Gisler, que la coescriu amb en Thomas Hess i en Frederic Moriette, el concepte principal i final és exactament igual a The Pass: en Mario (Max Hubacher) i en Leon (Aaron Altaras) tenen un afer, cosa que sembla incompatible amb la seva carrera esportiva. En aquest cas, però, està tractada de forma més amable i amb un desenvolupament més natural, malauradament també, plena d’escenes avorridíssimes de partits, per molt curtes que siguin.

Segons l’imdb: «Dos joves futbolistes queden atrapats entre la política del joc i la política de l’amor.»

Segons CiberSheep: «Dos jugadors experimenten la repressió que existeix al món dels esports i han de decidir si volen seguir amb la seva relació o triomfar com a futbolistes (fent tot el que calgui per fer-se passar per heteros

Gaudireu tant una com l’altra si teniu sentiments o sou persones. Vos farà emprenyar si sou Normals, Normals futboleros, necessitau ajuda per cordar-vos les sabates o sou fans del pesat d’en Tom Cruise.

Les haureu d’anar a llogar al videoclub.

□□□□□ Humor

■■■□□ Masclisme

□□□□□ Queerness

□□□□□ Sexe

■■■■□ Interès

Comparteix
El rotllo de les galetes. Empram les galetes per veure estadístiques de qui ens visita i coses d\'aquestes que fa tothom. De moment no posam publicitat i contingut dels social media, però com que no sabem si en posarem alguna vegada i ens fa una mandra monumental escriure aquest text doncs ho deixam per si el cas. Si no coneixes del que estem parlant pots trobar tota la informació sobre la privadesa d\'aquest lloc web aquí o fer clic al botó d\'acceptar, cosa que fa el 99,99% de la gent sense haver mirat res de res. Si ans al contrari no estàs d\'acord amb la política de privadesa tanca la web i comença a córrer allunyant-te el més possible de qualsevol aparell electrònic connectat a la xarxa.    Configurar y més informació
Privacidad