Què ens ha semblat «Label Me»

Label Me (2019)

Quan feim mariPrettyWoman

Per aquesta setmana tenia un parell de títols on triar i m’ha estat un poc difícil decidir-me per Etiqueta’m, primer llargmetratge d’en Kai Kreuser tant com a director com a escriptor.

Label Me ens conta una subtil història d’autodescobriment, mancances i sexe. En Lars (Nikolaus Benda. Alerta Cobra, 1996) contracta els serveis sexuals d’en Wassem (Renato Schuch) de forma habitual. El que comença sent una transacció purament econòmica és l’excusa perquè puguem conèixer lleugerament millor qui són els personatges i les seves vides.

Les bones interpretacions i fotografia (3 Pierce Brosnans), faran que vulguem més que els seixanta minuts que dura (veis com sí que es pot fer?) aquesta obra d’història senzilla, però intensa, que ens va desvetllant a poc a poc qui són els personatges, però que es queda un poc a la superfície (2 Jason Priestley) i només a una passa del clixé (1 Richard Geres).

Vos agradarà si sou de sí, però no. No la mireu si gaudiu dels telefilms de migdia o vos ho han d’explicar tot dos cops (sobretot si defensau que en Nicolas Cage o en Tom Hanks segueixin sortint a la pantalla o pagau per veure en Tom Cruise).

La podeu trobar a Dekkoo.

■□□□□ Humor

■□□□□ Masclisme

□□□□□ Queerness

■■□□□ Sexe

■■■□□ Interès

Comparteix
El rotllo de les galetes. Empram les galetes per veure estadístiques de qui ens visita i coses d\'aquestes que fa tothom. De moment no posam publicitat i contingut dels social media, però com que no sabem si en posarem alguna vegada i ens fa una mandra monumental escriure aquest text doncs ho deixam per si el cas. Si no coneixes del que estem parlant pots trobar tota la informació sobre la privadesa d\'aquest lloc web aquí o fer clic al botó d\'acceptar, cosa que fa el 99,99% de la gent sense haver mirat res de res. Si ans al contrari no estàs d\'acord amb la política de privadesa tanca la web i comença a córrer allunyant-te el més possible de qualsevol aparell electrònic connectat a la xarxa.    Configurar y més informació
Privacidad