divendres 21 octubre 2022 Hotel Segles Campos

Moixa Mental a sa fira d’octubre de Campos

Firó de Campos. Divendres 21/10/22 19.30h https://goo.gl/maps/cxUpVvkwHDgTiUY66

Presentació de l’aplec de la temporada. Entrada lliure. Pati de l’Hotel Segles

El divendres 21 d’octubre a les 19.30 hores es presenta a l’Hotel Segles (Campos) el nou aplec, de periodicitat trimestral, del col·lectiu d’acció creativa Moixa Mental dins les activitats programades a la Fira d’octubre.

Moixa Mental va néixer com a col·lectiu quan una banda d’arreplegats es proposà el desafiament pandèmic quotidià de publicar en paper i mensualment, un opuscle eclèctic. Durant un any i sota el nom de Cerebreco, la publicació reunia relats, en català majoritàriament, il·lustració, crítica cinematogràfica, humor absurd i fotografia. Després d’aquest any, els 12 números editats es varen publicar en paper. Ara, ja com a Moixa Mental, presentam el primer aplec, com a grup consolidat.

A la presentació hi haurà música, lectures d’alguns dels relats de l’aplec, informació addicional, menjar i beure.

Comparteix
El rotllo de les galetes. Empram les galetes per veure estadístiques de qui ens visita i coses d\'aquestes que fa tothom. De moment no posam publicitat i contingut dels social media, però com que no sabem si en posarem alguna vegada i ens fa una mandra monumental escriure aquest text doncs ho deixam per si el cas. Si no coneixes del que estem parlant pots trobar tota la informació sobre la privadesa d\'aquest lloc web aquí o fer clic al botó d\'acceptar, cosa que fa el 99,99% de la gent sense haver mirat res de res. Si ans al contrari no estàs d\'acord amb la política de privadesa tanca la web i comença a córrer allunyant-te el més possible de qualsevol aparell electrònic connectat a la xarxa.    Configurar y més informació
Privacidad