Què ens ha semblat «Bad Lesbian» i «Queering»

Bad Lesbian (2018) i Queering (2019)

Quan feim maricurtmetratges

Després de veure unes quantes joies del cinema queer dels vuitanta (amb molts de penis, males actuacions i finals «acab quan ja no tenc més doblers») he decidit anar cap a una altra banda i he vist un parell de curtmetratges. Feia temps que no en trobava de bons, ni interessants i mira que a Filmin n’hi ha una carretada (d’horribles també).

Un dels que m’han fet gràcia ha estat Bad Lesbian del 2018 (Irene Moray, 12 minuts) que si mai heu estat a reunions d’alemanys, vos farà ràbia i gràcia alhora. Na Moray ja ens encongí el cor amb Suc de síndria, i ara ens explica aquest vespre d’una època d’estar fins als dallonses.

Per una altra banda, Queering és un recull de curts d’animació francesa (i ja sabeu que a jo m’estira això) uns de més enlluernadors, uns de més experimentals, uns de més interessants i altres d’incomprensibles (almanco per a mi):

Camille (Nathanaël Sonn, 3:50 min), obre l’aplec concís i poètic. Carroussel (Jasmine Elsen, 11:13 min), no he entès absolutament res del que vol dir aquesta obra. Toomas. Beneath the Valley of the Wild Wolves (Chintis Lundgren, 18:05 min), d’animació lletja, però gran sentit de l’humor. Bacchus (Rikke Alma Krogshave Planeta, 5:05 min), excel·lent visualment, màgic. Ama (Émilie Almaida, Liang Huang, Mansoureh Kamari, Julie Robert, Juliette Peuportier i Tony Unser), senzill i eteri. J’attends la nuit (Arthur Chaumay, 6:30 min), d’animació interessant, però de sentit desconegut per jo. In Orbit (Soham Chakraborty, Hanxu Chen, Meton Joffily, Justin Polley i Julia Trouvé, 5:24 min) d’història simple i previsible, però interessant.

Vos agradaran si teniu poc temps o sou de trobar el costat bo de tot. No les mireu si seguiu pensant que en Nicolas Cage és interessant, en Tom Hanks és divertit o en Tom Cruise és actor (un altre cop).

Són disponibles a Filmin estranger.

■■□□□ Humor

■□□□□ Masclisme

■■□□□ Queerness

■□□□□ Sexe

■■■□□ Interès

Comparteix
El rotllo de les galetes. Empram les galetes per veure estadístiques de qui ens visita i coses d\'aquestes que fa tothom. De moment no posam publicitat i contingut dels social media, però com que no sabem si en posarem alguna vegada i ens fa una mandra monumental escriure aquest text doncs ho deixam per si el cas. Si no coneixes del que estem parlant pots trobar tota la informació sobre la privadesa d\'aquest lloc web aquí o fer clic al botó d\'acceptar, cosa que fa el 99,99% de la gent sense haver mirat res de res. Si ans al contrari no estàs d\'acord amb la política de privadesa tanca la web i comença a córrer allunyant-te el més possible de qualsevol aparell electrònic connectat a la xarxa.    Configurar y més informació
Privacidad