Què ens ha semblat «Weekend»

Weekend (2011)

Quan la malenconia va més enllà

Aquesta setmana he descobert que al Filmin estranger hi ha contingut addicional (flipa). A més, he vist tot lo que m’ha arribat a les mans de cinema lgtbiqa+: del 2006 Poltergay una comèdia dolentota francesa, Shortbus (que ja era hora) un film sense massa interès i un poc mal acabat, The Last Straight Man (2014) cinta lenta amb massa pretensions i mal muntatge, però bones intencions, i un parell més d’obres de les quals vos aniré xerrant (o no).

Avui, però, vos volia parlar de Weekend, escrita i dirigida per n’Andrew Haigh (col·laborador a Looking). Obra senzilla i de to melancòlic d’aspecte superficial (2 Gerard Butlers), però que en desenvolupar-se va un poc més enllà amb reflexions queer que ens toquen ben de prop (3 Russell T. Davies). Sortadament no repeteix la mateixa història de sempre, clixé suat d’altres títols lgtbiqa+, expandint així, amb ritme de creuer (1 Jeff Goldblums) i gran subtilesa (2 Ang Lees), el nostre cinema.

En Russel (Tom Cullen) coneix, gat com una sopa, en Glen (Chris New) a una discoteca. El que semblava seria una perdiuada d’una nit, desenvolupa en molt més. Amb l’excusa dels projectes personals dels protagonistes, l’autor reflexiona damunt l’art, la parella, Els Normals i les relacions queer.

Vos agradarà si vos agrada el cinema independent o sou intensos i profunds com una mina de carbó. No la mireu si sou del cinema de la Roca o l’accelerat i sobreactuat d’en Tom Cruise.

La podeu trobar a Filmin espanyol.

■■□□□ Humor

□□□□□ Masclisme

■■□□□ Queerness

■□□□□ Sexe

■■■■□ Interès

Publicat originalment al dBalears

Comparteix
El rotllo de les galetes. Empram les galetes per veure estadístiques de qui ens visita i coses d\'aquestes que fa tothom. De moment no posam publicitat i contingut dels social media, però com que no sabem si en posarem alguna vegada i ens fa una mandra monumental escriure aquest text doncs ho deixam per si el cas. Si no coneixes del que estem parlant pots trobar tota la informació sobre la privadesa d\'aquest lloc web aquí o fer clic al botó d\'acceptar, cosa que fa el 99,99% de la gent sense haver mirat res de res. Si ans al contrari no estàs d\'acord amb la política de privadesa tanca la web i comença a córrer allunyant-te el més possible de qualsevol aparell electrònic connectat a la xarxa.    Configurar y més informació
Privacidad