Què ens ha semblat Il filo invisibile

Il filo invisibile (2022)

Quan ho marinormalitzam tot

Esper no arribar tard aquesta setmana amb aquest Fil invisible, una pel·lícula escrita per en Marco Simon Puccioni i en Luca De Bei, i diàlegs addicionals d’en Gianluca Bernardini. Una comèdia lleugera que fa, però, una cosa interessant: mostrar una escena quotidiana dins la vida d’un matrimoni de molts d’anys, expandint així, els temes tractats, un poc més enllà de l’habitual.

En Leone (Francesco Gheghi) fa un treball per classe en forma de vídeo documental xerrant dels seus pares, en Paolo (Filippo Timi) i en Simone (Francesco Scianna) casats fa vint anys. Mentrestant voldrà conèixer la nova alumna perquè li agrada. A partir d’aquí, vos ho podeu imaginar: sorpresa, embulls i un parell de personatges que entren i surten d’escena per mostrar un parell de situacions divertides i per acabar, un missatge a manera de petita reflexió amb el qual tancar-ho tot. Sense pretensions i amb actuacions correctes (amb qualque punt d’excel·lència).

Vos agradarà si sou d’en Peter Sellers o d’en Louis de Funès. Oblidau-ho si sou de la Roca o l’inaguantable Tom Cruise.

La podeu trobar a Netflix.

■■■□□ Humor

■■□□□ Masclisme

■□□□□ Queerness

■□□□□ Sexe

■■■□□ Interès

Comparteix
El rotllo de les galetes. Empram les galetes per veure estadístiques de qui ens visita i coses d\'aquestes que fa tothom. De moment no posam publicitat i contingut dels social media, però com que no sabem si en posarem alguna vegada i ens fa una mandra monumental escriure aquest text doncs ho deixam per si el cas. Si no coneixes del que estem parlant pots trobar tota la informació sobre la privadesa d\'aquest lloc web aquí o fer clic al botó d\'acceptar, cosa que fa el 99,99% de la gent sense haver mirat res de res. Si ans al contrari no estàs d\'acord amb la política de privadesa tanca la web i comença a córrer allunyant-te el més possible de qualsevol aparell electrònic connectat a la xarxa.    Configurar y més informació
Privacidad