astronauta

Darrera estació

Havia estat un llarg viatge fins a aconseguir arribar a la darrera estació d’enllaç. Abans de tornar a casa havia de fer front al deute contret amb La Corporació, mil cinc-cents crèdits de recurs-temps que el tenien estancat en aquell planeta no habitable i aferrat a la pantalla de supervisió de l’extractor de carburant. S’entretenia calculant la conversió entre els litres extrets i el temps que restava per poder agafar l’ascensor orbital.
Els nombres es transformaren en records del buit, solitari i silenciós espai. Com, després de cent trenta-tres dies de completa absència, les subtils fluctuacions d’un estel el tengué fascinat durant dies, fins que la seva cua de llum i gel desaparegué dins la memòria. Va recordar la bellesa d’aquell tros de roca moribund en el qual es trobava i com des de la distància era un punt roig que bategava ple de vida i fúria.
La seva cara va il·luminar-se de vermell i les ombres de les arrugues, que havia anat adquirint en el seu trajecte, titil·laven mentre les passes de pànic recorrien l’estació intentant arreglar la fuga. Aquella calor que sentia a la cara li era familiar. Li recordava els matins assolellats que havia deixat enrere feia tant de temps i que, tal volta, no tornaria a veure. Es va recolzar a la cadira provant d’esbrinar si havia valgut la pena.

Comparteix
El rotllo de les galetes. Empram les galetes per veure estadístiques de qui ens visita i coses d\'aquestes que fa tothom. De moment no posam publicitat i contingut dels social media, però com que no sabem si en posarem alguna vegada i ens fa una mandra monumental escriure aquest text doncs ho deixam per si el cas. Si no coneixes del que estem parlant pots trobar tota la informació sobre la privadesa d\'aquest lloc web aquí o fer clic al botó d\'acceptar, cosa que fa el 99,99% de la gent sense haver mirat res de res. Si ans al contrari no estàs d\'acord amb la política de privadesa tanca la web i comença a córrer allunyant-te el més possible de qualsevol aparell electrònic connectat a la xarxa.    Configurar y més informació
Privacidad