Sant Sebastià (2/4/22)

Ahir érem per Ciutat a fer unes comandes. Varem fer tot lo dia per allà i com que n’hi havia que havien fet el so de voler anar de concerts el vespre, doncs vàrem fer pinya, acompanyament i tot lo que va fer falta.

Com? Qui toca qui? La Casa Asul? No fotis. I Carinyo. Què? No, no. Que toca un grup que es diu Cariño. I mira, ens el vàrem perdre. No sé què va passar. Això sí, als La casa azul si que els poguérem veure. I avui, he decidit fer una crítica només de lo bo, ens botarem el playback insultant, el so terrible, que no s’entenia el que deien i que totes les cançons semblaven la mateixa durant una mitja hora massa llarga per jo. Ens quedarem amb lo bo: bon espectacle de llum.

I com que feia molt que no anàvem al Bruixeries i, fa poc que vaig saber que reobrien, de cap que hi vàrem anar. Ahira, na Cati featuring Dj Isma, va ser el millor de la nit. Oh yeah!

Comparteix
El rotllo de les galetes. Empram les galetes per veure estadístiques de qui ens visita i coses d\'aquestes que fa tothom. De moment no posam publicitat i contingut dels social media, però com que no sabem si en posarem alguna vegada i ens fa una mandra monumental escriure aquest text doncs ho deixam per si el cas. Si no coneixes del que estem parlant pots trobar tota la informació sobre la privadesa d\'aquest lloc web aquí o fer clic al botó d\'acceptar, cosa que fa el 99,99% de la gent sense haver mirat res de res. Si ans al contrari no estàs d\'acord amb la política de privadesa tanca la web i comença a córrer allunyant-te el més possible de qualsevol aparell electrònic connectat a la xarxa.    Configurar y més informació
Privacidad