Reinterpretacions

Violent Soho vs The Union Underground

No sé per què s’altre dia vaig retrobar els Violent Soho (s’altre dia vol dir 2019). Una d’aquelles bandes australianes de rock alternatiu que em varen passar per malla i de la que només recordava una cançó (Son of Sam) clar, ja vos ho podeu imaginar. Em sorprèn perquè encara estan en actiu, devuit anys en actiu, amb nou àlbum al 2020. Però jo vols volia xerrar del seu primer disc (dos cops) perquè és d’aquelles ocasions en les quals passa una cosa que és més fàcil de fer si et dediques a la música i que molts de cops fa enfadar a la gent que et compra: Varen tornar a gravar el seu primer disc, We Don’t Belong Here del 2008, dos anys després de títol homònim i millor mescla. Si vos he de ser sincer, m’agraden les dues interpretacions i no sabria amb quina quedar-me.

Passa el mateix amb The Union Underground, en aquest cas estatunidencs que fan nu metal. Banda que sorprenentment (per jo) també segueixen en actiu després d’un parell d’aturades. I què pensau? També varen treure disc el 2020, quan tornaren a gravar el seu EP de debut …An Education in Rebellion (almanco mantenen el nom de l’obra). Tampoc sabria dir-vos quina versió m’agrada més.

Diuen que als músics se’ls ha d’aturar a qualque moment perquè si no sempre volen retocar, regravar i reinterpretar perquè soni tot millor. Què vos puc dir? Només que he passat així els darrers mesos, Dancing on My Own.

Cançons que repetesc

Dels Violent Soho, Love Is a Heavy Word i dels The Union Underground, The Friend Song.

Enllaços

Violent Soho: https://violentsoho.com/

The Union Underground: https://www.facebook.com/theunionundergroundofficial/

Comparteix
El rotllo de les galetes. Empram les galetes per veure estadístiques de qui ens visita i coses d\'aquestes que fa tothom. De moment no posam publicitat i contingut dels social media, però com que no sabem si en posarem alguna vegada i ens fa una mandra monumental escriure aquest text doncs ho deixam per si el cas. Si no coneixes del que estem parlant pots trobar tota la informació sobre la privadesa d\'aquest lloc web aquí o fer clic al botó d\'acceptar, cosa que fa el 99,99% de la gent sense haver mirat res de res. Si ans al contrari no estàs d\'acord amb la política de privadesa tanca la web i comença a córrer allunyant-te el més possible de qualsevol aparell electrònic connectat a la xarxa.    Configurar y més informació
Privacidad