Què ens ha semblat L’origine du monde

L’origine du monde (L’origen del món) (2021)

Quan França acull en Gervais (la part irreverent, no la trànsfoba)

Sí, ja ho sabeu: som molt del cinema francès i la seva ironia fina amb cara d’ensumar merda. Així que en trobar aquesta pel·lícula a Netflix no havia de pensar gaire per posar-la sense ni tan sols llegir la sinopsi.

L’origen del món és una comèdia que parteix d’un fet lleugerament absurd (4 Louis de Funès) com a excusa per desencadenar un seguit d’escenes hilarants més o manco inquietants i incòmodes. Fet que fa que es vagi ficant pressió fins a compixar-te (en el meu cas) amb la culpa de riure amb una situació terrible (3 Ricky Gervais): El cor d’en Jean-Louis s’atura sense raó aparent i per no acabar de morir ha d’aconseguir una [espòlier], origen de la seva vida, del seu món.

Protagonitzada per en Laurent Lafitte (també el director, 4 Joel Joans), na Karin Viard (4 Meryl Streeps), en Vincent Macaigne (3 Jordi Sánchez), n’Hélène Vincent (3 Montserrats Carullas), i na Nicole Garcia (3 Susan Sarandons) que ens regalen unes bones interpretacions i qualque nu; i basada en l’obra de teatre d’en Sébastien Thiery.

Vos agradarà si vàreu riure amb Kika o Rick and Morty. No vos agradarà si sou d’en Seagle o el punyetero Cruise.

  • Humor: 4 de 5
  • Masclisme: 2 de 5
  • Queerness: 1 de 5
  • Sexe: 3 de 5
  • Interès: 5 de 5
Comparteix
El rotllo de les galetes. Empram les galetes per veure estadístiques de qui ens visita i coses d\'aquestes que fa tothom. De moment no posam publicitat i contingut dels social media, però com que no sabem si en posarem alguna vegada i ens fa una mandra monumental escriure aquest text doncs ho deixam per si el cas. Si no coneixes del que estem parlant pots trobar tota la informació sobre la privadesa d\'aquest lloc web aquí o fer clic al botó d\'acceptar, cosa que fa el 99,99% de la gent sense haver mirat res de res. Si ans al contrari no estàs d\'acord amb la política de privadesa tanca la web i comença a córrer allunyant-te el més possible de qualsevol aparell electrònic connectat a la xarxa.    Configurar y més informació
Privacidad