uit ru de lumanité

Què ens ha semblat 8 Rue de l’Humanite

8 Rue de l’Humanite (2021)

Qualcú l’havia de fer

Supòs que no som es primer que va pensar «En menjarem de pel·lis de pandèmies» durant es confinament, no? Doncs mirau per on que per ara totes ses que he trobades fins ara (sense cercar-les, eh?) són d’aquelles insofribles per adolescents que xerren del tema en un to fantàstic. I aquesta? Doncs aquesta és sa primera que he vist que xerra d’un edifici a la 13 Rue del Percebe durant es 2020. I és només això, fer humor i befa amb un grup de personatges que no tenen relació i no es poden moure a un temps que ens és comú.

Escrita per na Laurence Arné i en Dany Boon, té es to i sa firma dels films on surt aquest darrer (3 El tricicles). Encara que aquest pic, els ha quedat una història dispersa (4 Bill Murrays), amb moments graciosos (4 Rosa Maria Sardàs), d’altres de vergonya aliena (3 Jorge Calvos), històries inacabades (2 Cesc Gays), trames que es podien haver explotat bastant més (2 Ventura Pons), històries d’amor infumables (5 Julia Roberts) i un final abrupte (encara que dura més de dues hores) (2 Christopher Nolans).

  • Masclisme: 1 de 5
  • Humor: 2 de 5
  • Interès: 3 de 5
Comparteix
El rotllo de les galetes. Empram les galetes per veure estadístiques de qui ens visita i coses d\'aquestes que fa tothom. De moment no posam publicitat i contingut dels social media, però com que no sabem si en posarem alguna vegada i ens fa una mandra monumental escriure aquest text doncs ho deixam per si el cas. Si no coneixes del que estem parlant pots trobar tota la informació sobre la privadesa d\'aquest lloc web aquí o fer clic al botó d\'acceptar, cosa que fa el 99,99% de la gent sense haver mirat res de res. Si ans al contrari no estàs d\'acord amb la política de privadesa tanca la web i comença a córrer allunyant-te el més possible de qualsevol aparell electrònic connectat a la xarxa.    Configurar y més informació
Privacidad