Entrevista Miquel Ferrer

Fa just unes hores que el darrer partit de futbol més emocionant de la temporada ha acabat amb un resultat de 2 a 1. A Prest hem tengut el plaer de poder entrevistar en exclusiva al responsable del darrer gol, en Miquel Ferrer.

Prest: Com ha estat ser qui marqui el gol decisiu del partit?

Ferrer: Jo pe gongornloedo un poc mirespotr.

P: Com has vist l’equip?

F: Pfff, pues grgrpoplff així.

P: Com t’estàs preparant per la temporada?

F: Buff, ni fojdf ueeuw hjd meu, no?

Comparteix
El rotllo de les galetes. Empram les galetes per veure estadístiques de qui ens visita i coses d\'aquestes que fa tothom. De moment no posam publicitat i contingut dels social media, però com que no sabem si en posarem alguna vegada i ens fa una mandra monumental escriure aquest text doncs ho deixam per si el cas. Si no coneixes del que estem parlant pots trobar tota la informació sobre la privadesa d\'aquest lloc web aquí o fer clic al botó d\'acceptar, cosa que fa el 99,99% de la gent sense haver mirat res de res. Si ans al contrari no estàs d\'acord amb la política de privadesa tanca la web i comença a córrer allunyant-te el més possible de qualsevol aparell electrònic connectat a la xarxa.    Configurar y més informació
Privacidad