44 Les Indòmites – Espiritrompa

Moixa Mental presenta: Les indòmites. El podcast mallorquí en català més caòtic i irreverent d’Ona Mediterrània.

Posam la música que ens toca el cor, xerram de temes dispersos, què passa al TikiToki, moixes d’avior, tal volta ens va faltar oxigen en néixer, ens feim preguntes absurdes i triam una paraula nostrada: La paraula de sa setmana.

Una hora de ràdio eclèctica per gent de ment elèctrica!

Comparteix

2 thoughts on “44 Les Indòmites – Espiritrompa

 1. @moixamental i ja, per fi, es vam posar al dia de Les Indòmites, que sempre anavem un capítol per darrere de l'actual 😂

  Reculls de comentaris dels capítols pasats:
  -Jo també recomane molt 'Saltburn'. No sabria classificar-la, però em va encantar
  -Cridar "OBITUARI!!!" em pareix TOP
  -A tope amb prohibir pel·lis amb viatges en el temps i el de demanar permís per reencarnar-se. Sinònim de civilització avançada
  -Dos programes sense Preguntes Absurdes?! @cibersheep arregla este despadre!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

El rotllo de les galetes. Empram les galetes per veure estadístiques de qui ens visita i coses d\'aquestes que fa tothom. De moment no posam publicitat i contingut dels social media, però com que no sabem si en posarem alguna vegada i ens fa una mandra monumental escriure aquest text doncs ho deixam per si el cas. Si no coneixes del que estem parlant pots trobar tota la informació sobre la privadesa d\'aquest lloc web aquí o fer clic al botó d\'acceptar, cosa que fa el 99,99% de la gent sense haver mirat res de res. Si ans al contrari no estàs d\'acord amb la política de privadesa tanca la web i comença a córrer allunyant-te el més possible de qualsevol aparell electrònic connectat a la xarxa.    Configurar y més informació
Privacidad