39 Les Indòmites – els texans de sa tia morta 08/01/2024

Moixa Mental presenta: Les indòmites. El podcast mallorquí en català més caòtic i irreverent d’Ona Mediterrània (88.8FM).

Posam la música que ens toca el cor, xerram de temes dispersos, feim preguntes absurdes i triam una paraula de totes les que duim, la paraula de sa setmana.
Més informació moixamental.cat

Comparteix

6 thoughts on “39 Les Indòmites – els texans de sa tia morta 08/01/2024

 1. @moixamental@moixamental.cat

  Nou capítol de #LesIndòmites el catorzè de la segona temporada!

  Amb la secció de na #MistressPerenque, Tal volta ens va faltar oxigen al néixer, #preguntesabsurdes i sa #ParaulaDeSaSetmana

  Ha sonat:
  -Tin Machine – Under the God
  -16volt – Suffering You
  -Молчат Дома – Судно (Molchat Doma – Sudno)
  -Tennan – Satifasction

  https://moixamental.cat/2024/01/09/39-les-indomites-els-texans-de-sa-tia-morta-08-01-2024/

  @prest @rocnegre @mistressperenque @podcatscat @onamediterrania @cibersheep @amannolem

   1. @dr_neuro hahaha
    M'agrada torturar es meu home amb «el mort per sopresa». Sempre que conta una història apareix un decés sense importància.
    «Sa veïnada? Ha llogat un pis i té un embolic amb s'ajuntament perquè s'encarrega na Margalida, germana den Nofre que va perdre sa mare en un accident. Li han revocat sa llicència»

    @moixamental @moixamental@moixamental.cat @prest @rocnegre @mistressperenque @podcatscat @onamediterrania @amannolem

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

El rotllo de les galetes. Empram les galetes per veure estadístiques de qui ens visita i coses d\'aquestes que fa tothom. De moment no posam publicitat i contingut dels social media, però com que no sabem si en posarem alguna vegada i ens fa una mandra monumental escriure aquest text doncs ho deixam per si el cas. Si no coneixes del que estem parlant pots trobar tota la informació sobre la privadesa d\'aquest lloc web aquí o fer clic al botó d\'acceptar, cosa que fa el 99,99% de la gent sense haver mirat res de res. Si ans al contrari no estàs d\'acord amb la política de privadesa tanca la web i comença a córrer allunyant-te el més possible de qualsevol aparell electrònic connectat a la xarxa.    Configurar y més informació
Privacidad