22 Les indòmites – Adiós con el corassón 31/08/2023

Moixa Mental presenta: Les indòmites. El podcast en català mallorquí més caòtic i irreverent d’Ona Mediterrània (88.8FM).

Més informació https://moixamental.cat/radio

Les cançons que han ambientat aquest programa són:

– • Miss Kittin & The Hacker – 1982
• CLAMM – Keystone Pols
• Boredoms – Acid Police
• The Pretty Reckless – Going to Hell

Comparteix

2 thoughts on “22 Les indòmites – Adiós con el corassón 31/08/2023

  1. Just hem publicat es #capítol 22 Les Indòmites «Adiós con el corassón»Hem xerrat del món, la mort, la dreta i hem posat aqueixes cançons:• Miss Kittin & The Hacker – 1982• CLAMM – Keystone Pols• Boredoms – Acid Police• The Pretty Reckless – Going to Hellhttps://moixamental.cat/2023/08/31/22-les-indomites-adios-con-el-corasson-31-08-2023/@moixamental@moixamental.cat @rocnegre @rocnegre@moixamental.cat @mistressperenque @cibersheep @cibersheep@moixamental.cat @podcatscat #LesIndòmites #humor #cultura #català

  2. Just hem publicat es #capítol 22 Les Indòmites «Adiós con el corassón»Hem xerrat del món, la mort, la dreta i hem posat aqueixes cançons:• Miss Kittin & The Hacker – 1982• CLAMM – Keystone Pols• Boredoms – Acid Police• The Pretty Reckless – Going to Hellhttps://moixamental.cat/2023/08/31/22-les-indomites-adios-con-el-corasson-31-08-2023/@moixamental@moixamental.cat @rocnegre @rocnegre@moixamental.cat @mistressperenque @cibersheep @cibersheep@moixamental.cat @podcatscat #LesIndòmites #humor #cultura #català

Comments are closed.

El rotllo de les galetes. Empram les galetes per veure estadístiques de qui ens visita i coses d\'aquestes que fa tothom. De moment no posam publicitat i contingut dels social media, però com que no sabem si en posarem alguna vegada i ens fa una mandra monumental escriure aquest text doncs ho deixam per si el cas. Si no coneixes del que estem parlant pots trobar tota la informació sobre la privadesa d\'aquest lloc web aquí o fer clic al botó d\'acceptar, cosa que fa el 99,99% de la gent sense haver mirat res de res. Si ans al contrari no estàs d\'acord amb la política de privadesa tanca la web i comença a córrer allunyant-te el més possible de qualsevol aparell electrònic connectat a la xarxa.    Configurar y més informació
Privacidad