18 Les indòmites – versions que no sabies que ho eren 03/08/2023

Moixa Mental presenta: Les indòmites. El podcast en català mallorquí més caòtic i irreverent d’Ona Mediterrània (88.8FM).Posam la música que ens toca el cor, xerram de temes dispersos, feim preguntes absurdes i triam una paraula de totes les que duim, la paraula de sa setmana.Més informació moixamental.catLes cançons que han ambientat aquest programa són:

Monica Naranjo – Sobreviviré

Mina Fiume azzurro

Rocío Jurado – Sobreviviré

Elvis Presley – Hound Dog

Big Mama – Hound Dog

Tomeu Penya – Illes Dins d’un Riu

Dolly Parton, Kenny Rogers – Islands In the Stream

The Breeders – Head To Toe

The Josephine Wiggs Experience – Head to Toe

Bananarama – Venus

Shocking Blue – Venus

Nirvana – Love Buzz

Shocking Blue – Love Buzz

Duran Duran “The Chauffeur”

The Chauffeur

Tanita Tikaram – Twist In My Sobriety

Twist in My Sobriety

Nine Inch Nails Hurt

Johnny Cash – Hurt

Barry Ryan – Eloise

Eloise – Tino Casal

Lori Lieberman – Killing Me Softly With His Song

Roberta Flack – Killing Me Softly

Fugees – Killing Me Softly With His Song

Arrows, I Love Rock N Roll, Alan Merrill

I love Rock n roll – Joan jett The Blackhearts

Comparteix

1 thought on “18 Les indòmites – versions que no sabies que ho eren 03/08/2023

Comments are closed.

El rotllo de les galetes. Empram les galetes per veure estadístiques de qui ens visita i coses d\'aquestes que fa tothom. De moment no posam publicitat i contingut dels social media, però com que no sabem si en posarem alguna vegada i ens fa una mandra monumental escriure aquest text doncs ho deixam per si el cas. Si no coneixes del que estem parlant pots trobar tota la informació sobre la privadesa d\'aquest lloc web aquí o fer clic al botó d\'acceptar, cosa que fa el 99,99% de la gent sense haver mirat res de res. Si ans al contrari no estàs d\'acord amb la política de privadesa tanca la web i comença a córrer allunyant-te el més possible de qualsevol aparell electrònic connectat a la xarxa.    Configurar y més informació
Privacidad